• Μηχανήματα Κήπου & Εργαλεία
  • Service- Ανταλλακτικά
  • Αυτόματο Πότισμα
  • Αρχιτεκτονική Κήπων
   Αρχική      Έργα Πρασίνου

Πότε ένας κήπος θεωρείται επιτυχημένος
Στην κατασκευή του κήπου, ανεξάρτητα από το μέγεθός του και την τοποθεσία που βρίσκεται, σημαντικό ρόλο παίζουν οι καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες, καθώς επίσης και η διαμόρφωση του χώρου τού κάθε κήπου χωριστά.

Για αυτό, λοιπόν, το λόγο το είδος των φυτών που θα τοποθετηθούν σε κάθε κήπο ποικίλλει από τόπο σε τόπο και από χώρο σε χώρο. Επίσης, σημασία δίνουμε στο γεγονός ότι τα φυτά πρέπει να είναι αρχιτεκτονικά τοποθετημένα έτσι ώστε να δίνουν την εικόνα ενός τοπίου που είναι έτσι από τη φύση του και όχι ύστερα από ανθρώπινη παρέμβαση.

 
άποψη κήπο...

άποψη κήπο...

άποψη κήπο...

άποψη κήπο...

παρτέρι ...

παρτέρι ...

άποψη κήπο...

έτοιμο γκα...

άποψη κήπο...

άποψη κήπο...

άποψη κήπο...

άποψη κήπο...

παρτέρι ...

άποψη κήπο...

βραχοσύνθε...Γενικές οδηγίες για τη διαμόρφωση του κήπου

Τα είδη των φυτών που χρησιμοποιούμε δίνουν τη δυνατότητα αφενός μεν ενός πολύ ωραίου φράχτη περιμετρικά με χαρούμενους χρωματισμούς που δεν κουράζουν το μάτι, καθώς καταργoύν το μπετόν, τα τοιχία και τα κάγκελα που υπάρχουν γύρω-γύρω, αφετέρου δε δημιουργούμε μέσα στο χώρο συνθέσεις λουλουδιών που δίνουν ξεχωριστό χρώμα.
Επιπλέον, τοποθετούμε δέντρα αειθαλή και φυλλοβόλα για ένα όμορφο περιβάλλον, δίνοντας την εικόνα ενός κήπου όχι μονότονου αλλά με ένα συνεχόμενο μπαράζ από δέντρα, χλοοτάπητα, φράκτη, χρώμα.
Φροντίζουμε τα φυτά που διαλέγουμε να παραμένουν ίδια όλες τις εποχές του χρόνου, ανεξάρτητα από τις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας και τις απότομες αλλαγές του καιρού -πάντα πράσινα και γεμάτα ζωή.
 

    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

        
Για παραγγελίες τηλεφωνήστε 229-40-55988, 229-40-55317