• Μηχανήματα Κήπου & Εργαλεία
  • Service- Ανταλλακτικά
  • Αυτόματο Πότισμα
  • Αρχιτεκτονική Κήπων
   Αρχική      Όροι Παραγγελιών- Τιμών
Ποιοι είμαστε
Το παρόν site αποτελεί ηλεκτρονικό κατάλογο των προϊόντων που θα βρείτε στο κατάστημά μας, ιδιοκτησίας της εταιρίας Παναγιώτας Προμπονά και ΣΙΑ ΟΕ. Η εταιρία είναι ο αποκλειστικός διαχειριστής και μόνος αρμόδιος για το παρόν site.
Πολιτική Τιμών
Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ωστόσο, μέριμνά μας είναι να ενημερώνουμε τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο όσο πιο συχνά γίνεται. Σε κάθε περίπτωση, πριν προβείτε σε παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε επίσημα για το αν έχει προκύψει κάποια αλλαγή.
Χρόνος Παράδοσης
Με την αποπληρωμή της παραγγελίας σας, θα σας αποστείλουμε το εμπόρευμα είτε με courrier είτε με μεταφορική εταιρία, οπότε οι χρόνοι διαμορφώνονται ανάλογα. Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήσετε μαζί μας για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει απόθεμα στις αποθήκες μας.
Έξτρα χρεώσεις
Το κόστος της αποστολής της παραγγελίας επιβαρύνει σε γενικές γραμμές εσάς. Σε μεγάλες παραγγελίες, μπορεί να αποφευχθεί αυτό το κόστος.
Τρόποι Παραγγελίας
Στην σελίδα επικοινωνίας συμπληρώνετε στην αντίστοιχη φόρμα, στέλνετε σε μήνυμα το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να μας καλέσετε και στο τηλέφωνο.
Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος
Δευτέρα έως Σάββατο
08:00 έως 19:00
Κυριακή
08:00 έως 14:30
         
Τρόποι πληρωμής
Με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας ΠΡΟΜΠΟΝΑ Παναγιώτα & ΣΙΑ ΟΕ
Alpha bank, Eurobank, Ate Bank, Εθνική
Μετρητά ή με πιστωτική κάρτα Visa στο κατάστημά μας
με χρήση πιστωτικής κάρτας μέχρι 1 δόση. Για περισσότερες δόσεις, υπάρχει έξτρα επιβάρυνση που διαμορφώνεται ανάλογα την αξία και τον αριθμό των δόσεων.

    

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

        
Για παραγγελίες τηλεφωνήστε 229-40-55988, 229-40-55317